Головна » 2014 » Травень » 24 » Пломби для лічильників

Пломби для лічильників

http://control.in.ua/ В даний час для опломбування лічильників води та електролічильників використовуються як пластикові (роторні), так і металеві пломби. В асортименті спеціалізованих онлай-магазинів ви можете знайти пломби для лічильників обох видів. Зокрема, українцям доступний подібний онлайн-магазин за адресою control.in.ua.

Пластикові роторні пломби стають все більш популярними системами для опломбування лічильників води. Така популярність роторних пломб викликана легкістю їх використання і більш високою надійністю захисту охоронюваного об'єкта.

Роторна пломба забезпечує надійний захист лічильника від несанкціонованого доступу за рахунок:

- роторні системи пломби. Щоб опломбувати лічильник, необхідно протягнути пломбувальний дріт через вушка лічильника і зафіксувати її в спеціальних отворах пломби прокручуванням пелюстки ротора пломби. За рахунок храпового механізму назад повернути пелюстка неможливо. Після фіксації дроту в пломбі пелюстка відламується, і розпломбувати лічильник можливо тільки розрізавши пломбувальний дріт.

- Унікальна нумерація пломб. Кожна роторна пломба має свій індивідуальний семизначний номер. При несанкціонованому доступі замінити пломбу на точно таку ж неможливо.

- Візуальний контроль. За рахунок того, що пломба прозора, при опломбування і в процесі експлуатації легко контролювати цілісність роторної пломби і пломбувального дроту.

- Можливість нанесення логотипу компанії на пломбу.

Таким чином, опломбування лічильників води буде гарантовано надійним, а будь-яка спроба розтину пломби — виявлена при простому огляді.

Для установки даних пломб необхідний пломбувальний дріт, його довжина при опломбуванні може бути будь-якою.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-05-2014
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 11676

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]