Головна » 2015 » Лютий » 23 » Плоский дах заміського будинку: особливості

Плоский дах заміського будинку: особливості

Кожен хоче мати свій власний будинок, у якого буде сучасний дах - не тільки функціональний елемент, але і довговічний, надійний. І звичайно, кожен хоче мати такий дах, бачачи який люди, проходять повз, дивувалися б і заздрили сусіди. Але щоб у вашого будинку був такий дах, про який ви завжди мріяли, то спочатку необхідно зробити вибір на користь її конструкції, вибравши один з варіантів. Зробити це потрібно ще на етапі вибору проекту. Важливо вирішити, який дах для вашого будови буде оптимальним - плоский або крутий. Це вкрай важливо, тому що від цього залежатиме зовнішній вигляд будинку. У той же час, якщо ви плануєте зробити дах своїми руками, тоді неодмінно прочитайте цікаві статті на цю тему на ресурсі domashnie-sekreti.com .

Плоскі дахи - це ті дахи, у яких нахил даху становить від 2° до 15°. Вони в своїй конструкції мають теплоізоляційний шар, який розміщується під покрівельним матеріалом. Завдяки цьому забезпечує захист будинку від втрат тепла через дах. Також необхідна вентиляція, що виключить утворення конденсату. Негативно на стані даху плоскої конструкції позначаються температурні перепади. Але якщо під час будівництва технологія робіт не була порушена, то дах буде служити довго. Хоча його створення і трудомісткий процес, але термін служби - тривалий, що подобається багатьом. До того ж витрати на матеріали мінімальні. Плоскі дахи ефективно захищають будинок, не тільки від несприятливого впливу атмосферних опадів, але і від різких коливань температури.

Створення плоского даху на будинку має ще один плюс - з'являється велик ий за площею дахов ий простір. Його можна використовувати для прикраси свого будинку. Для цього на такій покрівлі висаджуються рослини в попередньо покладений шар ґрунту. Також при грамотному підході на даху можна створити затишну терасу.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-02-2015
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11564

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]