Головна » 2018 » Червень » 8 » По всій країні АТБ незаконно будує магазини

По всій країні АТБ незаконно будує магазини

  АТБ незаконно будує магазини по всій країні

Власники мережі маркетів “АТБ” почали незаконне будівництво чергового магазину.

«Було відмічено, що на місці проводяться роботи, розвантажують будівельні матеріали – заїхали кран і фура. Ми викликали поліцію, кран на той час вже «втік», а на водія вантажівки склали адміністративний протокол поліцією за заїзд на тротуар», – заявили в адміністрації міста.

На даний час, управління державного архітектурно-будівельного контролю влаштувало перевірку законності дій керівництва мережі маркетів на чолі з Геннадієм Буткевичем.

Також з’ясувалося, що від керівництва вимагали припинити будівництво до отримання необхідних  документів, однак це було проігноровано. У зв’язку з цим, на компанію очікують великі штрафи і судові розгляди.

Це вже далеко не перший випадок, коли мережа маркетів “АТБ” потрапляє в скандали через незаконні і проблемні будівництва. З подачі керівництва, «АТБ» незаконно будує магазини по всій країні.

Так, в березні-2018 жителі Миколаєва поскаржилися в державні органи щодо будівництва магазину “АТБ” у дворі житлового будинку.

А в грудні-2017 Києві розгорівся скандал  між мешканцями будинку по вул. Краснова, 19 в районі ст. м. “Святошин” і будівельниками, які обладнали вхід до магазину “АТБ”. Крім того, раніше резонансний скандал розгорівся у Вінниці, де підконтрольні мережі”АТБ” структури незаконним шляхом через рішення міськради вивели з власності Вінницької обласної клінічної лікарні Пирогова земельну ділянку площею 0,2 га.

Понад три роки тривають судові тяжби житомирських активістів з “АТБ”. Предмет суперечки – земельна ділянка в центрі міста на перетині вулиць Театральної та Київської, де повинен був бути Сквер Героїв Небесної Сотні, але замість цього ділянку забрав “АТБ” для будівництва чергового магазину.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-06-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1542

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]