Головна » 2017 » Квітень » 6 » По всій Україні центри з видачі закордонних паспортів призупинили роботу

По всій Україні центри з видачі закордонних паспортів призупинили роботу

Державне підприємство Документ повідомило про тимчасове призупинення роботи всіх центрів обслуговування громадян Паспортний сервіс, де здійснюється оформлення закордонних паспортів та ID-карток.

"З технічних причин усі центри Паспортний сервіс тимчасово не працюють. Про відновлення роботи буде сповіщено на сайті", - говориться в повідомленні на сайті ДП Документ.

Нагадаємо, 6 квітня після голосування Європейського парламенту за введення безвізового режиму для України користувачі обвалили сайт з видачі закордонних паспортів ДП Документ. Наразі сайт працює, однак прийом заяв на оформлення документів не здійснюється.

Підприємство Документ входить до сфери управління Державної міграційної служби України та надає послуги з оформлення закордонного паспорта, ID-картки, інформаційної довідки про відсутність або наявність судимостей тощо.

6 квітня Європейський парламент проголосував за введення безвізового режиму для України.

Напередодні більшість членів Європарламенту за підсумками дебатів підтримали введення безвіза для України.

"Безвізовий режим для України - це не подарунок, а результат боротьби українців з корупцією і реформ, здійснених в умовах війни", - зазначив у ході дебатів євродепутат від Польщі Міхал Боні.

За словами голови Європейської комісії Жан-Клода Юнкера, безвізовий режим з ЄС буде наданий Україні до літа поточного року.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
06-04-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1780

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]