Головна » 2018 » Березень » 15 » Порада: для досягнення успіху завжди визначайте цілі

Порада: для досягнення успіху завжди визначайте цілі

Порада: для досягнення успіху завжди визначайте цілі

Визначення мети - це установка мішені, в яку можна прицілитися. Організації та ділові структури постійно користуються постановкою цілей, що допомагає їм мати досягнення в сфері виробництва або торгівлі. Простіше кажучи, багато щасливих люди вважають, що часткою свого успіху вони зобов'язані постановці мети. Цілі специфічні: "бути щасливим" - це не мета. Це прагнення. Досягнення цілей - це процес переставлення однієї ноги слідом за іншою по кам'яній бруківці, що веде до щастя. У той же час, дізнатися більш детально як стати успішною жінкою ви зможете відвідавши сайт ican.org.ua.

Гарна перевірка мети - побачити, чи відповідає вона нижченаведеним:

1. специфічна - наприклад, отримати роботу, домогтися титулу, типу організації і т.д.;

2. така що має вимір - які критерії ви будете використовувати, щоб виміряти свої досягнення;

3. досяжна - ви втратите мотив, якщо вам не вдасться досягти своєї мети, але не робіть її занадто простою, нехай вона буде спірною, досягнення якої викликає сумніви;

4. доречна - цілі повинні мати безпосереднє відношення до того, чого ви хочете досягти;

5. часові рамки - повинен бути намічений час завершення.

Прикладом цілей в пошуку роботи можуть бути: кожен день наступного тижня я буду контактувати, як мінімум з трьома особами зі списку моєї мережі і буду отримувати від кожного з них ще два імені.

Довгострокова мета може бути такою: за найближчі чотири місяці я знайду роботу в якості менеджера з розвитку в середній (великій) компанії в межах тридцяти кілометрів від дому, з зарплатою XX тисяч гривень на місяць.

Цілі встановлюють для того, щоб ви знали, що потрібно зробити, щоб досягти своїх устремлінь. Цілі бувають коротко- і довгострокові і можуть ставитися до всіх сфер життя.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-03-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1831

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]