Головна » 2015 » Грудень » 17 » Порада: як вибрати взуття

Порада: як вибрати взуття

Порада: як вибрати взуття

Насамперед - вибираємо фасон. Для цього вам знадобиться - стос модних журналів і багата уява. Постарайтеся уявити, як ті чи інші туфлі будуть поєднуватися з вашим гардеробом. Швидше за все, в магазинах вашого міста бажана модель так і не знайдеться. Не біда - модне взуття в Україні найпростіше купити.

Весна наступного року обіцяє бути спекотною, тому краще всього вибирати з моделей з відкритим носком. Що стосується матеріалу, то в цьому сезоні буде в моді взуття з кольорової шкіри. Дерматинові туфлі дешевші, але вистачить їх ненадовго, та й підчепити грибок в них набагато легше. Компромісний варіант - якісне взуття зі шкірозамінника з хорошою системою вентиляції.

Отже, взуття потрібного фасону знайдено, тепер - підбираємо розмір. Багато жінок купують тісні туфлі з розрахунку, що вони потім розносяться. А якщо ні? Тоді вам доведеться ходити, страждаючи від болю, адже замале взуття буде повільно, але вірно спотворювати ногу. А надто вільне взуття може призвести до появи мозолів. Якщо ви так і не знайшли свого розміру, вільне взуття переважніше - щоб зменшити розмір, досить вставити в неї спеціальний вкладиш.

Традиційним жестом схвалення є великий палець, піднятий вгору. Так от, давно перевірено - якщо приміряючи взуття, ви не можете підняти вгору великий палець ноги, значить, обновка вам не підійде. У багатьох людей розміри лівої і правої ступні дещо відрізняються. У такому випадку, щоб взуття не виявилася дуже тісним, приміряйте його на ту ногу, яка більша. Крім того, результат примірки може залежати і від часу доби. Як правило, до вечора ступня трохи розбухає, тому у взуттєвий магазин краще йти після 16 годин.

Часто буває так, що взуття, ідеально сиділо на нозі в магазині, але згодом виявилося дуже незручним. Щоб без проблем обміняти пару, що не підійшли, завжди зберігайте товарно-касовий чек. Без чека (наприклад, на ринку) зробити це досить складно, тут все залежить тільки від бажання продавця. А якщо ви купуєте взуття в Інтернеті, почитайте правила сайту і відгуки покупців. Як правило, інтернет-магазин охоче йде назустріч клієнту, але так буває не завжди. Тому - будьте уважні, обов'язково порадьтеся з менеджером, і тоді ймовірність повернення буде практично зведена до нуля.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-12-2015
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11341

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]