Головна » 2016 » Лютий » 24 » Порада: який телевізор краще за все придбати

Порада: який телевізор краще за все придбати

Порада: який телевізор краще за все придбати

На даний момент існує величезна кількість різних моделей телевізорів і їхніх виробників. Створюються все нові моделі, з поліпшеним зображенням, динаміками, кількістю налаштувань і іншим. Для вітальні, кухні, спальні кімнати. З одного боку, величезний вибір - це завжди добре, адже можна порівнювати їхні характеристики і ціни, але недостатньо обізнаній в цій справі людини, шалений вибір може просто відлякати. Як же правильно вибрати потрібну модель?

Тип телевізора

Рідкокристалічні або ЖК

Найпопулярніший тип телевізора. У нього середній кут огляду, що може впливати на спотворення кольору і проблеми з налаштуванням контрастності. Однак в найсучасніших моделях цей мінус вже практично не помітний і не грає великої ролі.

Перевагою ЖК-телевізорів є можливість великого вибору серед моделей різної роздільної здатності та яскравості. Завдяки своїй плоскій будові він має невелику вагу. Середнє енергоспоживання і нормальну ціну. Не даремно він є фаворитом на ринку телевізорів.

Плазмовий телевізор

У цих телевізорів зазвичай зображення більш яскраве, ніж у інших типів. Його відмітною перевагою є також чудова контрастність і чіткість зображення.

З мінусів можна відзначити високе енергоспоживання і невеликий асортимент при виборі. Важить він значно більше, ніж його рідкокристалічний колега. На даний момент у продажу є тільки моделі з великими діагоналями екранів.

LED-телевізор

За своєю ціною він перевершив інші типи телевізорів, та й вибір - мізерний. Однак він має високу якість контрастності і відображенням кольорів. Також має невисокий рівень енергоспоживання. Відмінний варіант, якщо товщина гаманця дозволяє.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-02-2016
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11091

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]