Головна » 2014 » Червень » 4 » Порада: що робити з проблемною шкірою обличчя?

Порада: що робити з проблемною шкірою обличчя?

Шкіра людини дуже сильно піддана зовнішнім і внутрішнім впливам, тому вона може стати проблемною. До речі, в наші дні доступна професійна чистка обличчя у центрі Mediostar, дізнатися більше про яку можна на сайті mediostar.com.ua.

Буває так, що проблеми з шкірою обличчя виника ють через неполадки в роботі внутрішніх органів. Шлунково-кишковий тракт, а ц е печінк а і кишечник, можуть істотно впливати на шкіру. Наприклад, через шкіру виходять токсини і шлаки. Внаслідок цього з'являються всілякі прищі, вугрі, пігментні плями, свербіж, висипання і так далі. Особливо багато проблем викликає шкіра, яка має властивості запалюватися. Рекомендується звернутися до фахівця, який складе план лікування такої шкіри аж до виявлення самої причини.

Якщо вирішите самостійно впоратися з проблемною шкірою, то почніть з правильного харчування. Подбайте про т е , щоб у раціоні щодня були продукти, які мають вітаміни. Обмежте себе у вживанні цукру, шоколаду, кофеїну. За словами лікарів, потрібно менше вживати вуглеводів в чистому вигляді, води з газом, солодкої і жирної їжі. Дотримуйтеся правильного питного режиму. Щодня варто пити близько півтора літра води, чаю різних видів, що містить антиоксиданти, соку. Якщо хочете підвищити працездатність шлунково-кишкового тракту, їжте їжу, яка має в складі клітковину. Завдяки такому нехитрому прийому, організм почне позбавлятися від непотрібних шлаків, токсинів, що, в свою чергу, зробить колір обличчя здоровим.

Буває так, що ендокринна система починає працювати неправильно, а з'являється в результаті проблемна шкіра. В результаті гормонального дисбалансу шкірне сало перестає нормально проводитися, що призводить до різних висипань, запалень. Слід звернутися до лікаря-ендокринолога, який з'ясує причини такої шкіри.

Також спадковий фактор може вплинути на вивчення проблемної шкіри. Ті люди, які довго працюють на сонці, проводять багато часу під його променями, тим самим провокуючи шкіру, починають страждають від проблемної шкіри.

Стрес, перепади нервового напруження, алергічна реакція на деякі поживні продукти і косметику також можуть вплинути на різні висипання на обличчі.

Для усунення проблем зі шкірою користуйтеся косметикою, яка розроблена для належного догляду за такою шкірою. Ці продукти містять різні квіткові та рослинні масла, деяка кількість вітамінів. Умивайте обличчя за допомогою особливих гелів, які надають шкірі матовість і відмінно знімають запалення на обличчі, одночасно створюючи баланс кислот.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-06-2014
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11260

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]