Головна » 2018 » Листопад » 23 » Порошенко - перший авіарейс із Ужгорода до Києва має відбутися ще цього року

Порошенко - перший авіарейс із Ужгорода до Києва має відбутися ще цього року

Перший авіарейс із Ужгорода до Києва має відбутися ще цього року — Порошенко

Президент Петро Порошенко доручив забезпечити здійснення першого авіаперельоту з аеропорту “Ужгород” у Київ ще цього року.

Про це він заявив на спільному з Президентом Словаччини Андреєм Кіскою брифінгу в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я поставив завдання, щоб цього року у нас відбувся перший рейс, який зв’яже авіасполучення між Ужгородом і Києвом”, - зазначив Порошенко.

За його словами, процес видачі міжнародних дозвільних документів для початку роботи аеропорту “Ужгород” буде прискорено. Президент проінформував, що, за даними міністра інфраструктури Володимира Омеляна, такі документи мають бути найближчим часом оформленні в ЄС.

У цьому контексті глава держави розповів, що домовився із Президентом Словаччини, аби словацька сторона посприяла прискоренню вказаних процедур зі свого боку.

Президент України відзначив, що міжнародні авіакомпанії Ryanair і Wizz Air дають змогу українцям скористатися послугами безвізового режиму.

Передбачається, що вдасться прискорити процедуру отримання міжнародних дозвільних документів. Тож запуск першого авіарейсу з Ужгорода до Києва заплановано ще на 2018 рік.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-11-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1635

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]