Головна » 2016 » Вересень » 24 » Поштовх землетрусу в Україні ДСНС підтвердила

Поштовх землетрусу в Україні ДСНС підтвердила

На Одещині зафіксували 3-4 бали за Ріхтером.

У ніч на 24 вересня о 2:15 в районах Одеської області зафіксовано поштовх землетрусу приблизно силою 3-4 бали за шкалою Ріхтера. Про це повідомила Держслужба з надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що постраждалих людей та руйнувань будівель немає. Епіцентр землетрусу – східна частина Румунії, гори Вранча, біля м. Ліпша (45,8 градусів північної широти та 26,6 градусів східної довготи).

В епіцентрі землетрусу сила поштовхів зафіксована – 5,7 бала, на глибині 88 км. Повторних поштовхів не зафіксовано.

Окрім того, ДСНС у Запорізькій області інформує, що вночі жителі Запоріжжя відчули частково підземні поштовхи силою у 2-3 бали.

Як розповіли у обласному управлінні, деякі занепокоєні запоріжці зверталися за поясненням до рятівників. Людей налякало маленьке трясіння та рухомі в оселі речі.

В результаті відлуння землетрусу з Румунії, в Запоріжжі ніхто не постраждав та не виявлено жодних руйнувань.

Нагадаємо, Європейсько-Середземноморський сейсмологічний центр повідомляв, що в ніч на 24 вересня у Румунії стався землетрус магнітудою 5,6 бала. Українці повідомили в соцмережах, що в різних куточках країни також відчувалися поштовхи.

Раніше сейсмологи попереджали, що в Україні можуть відчутися поштовхи через землетрус під горами Вранча в Румунії, який стався вранці 22 вересня. Тоді про легкі поштовхи писали у соцмережах мешканці Маріуполя. 7 серпня на півдні Донецької області стався землетрус магнітудою 4,6 бала.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
24-09-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1881

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]