Головна » 2016 » Грудень » 30 » Пошуки вбивці жінки і дитини на Одещині поновили: бронетехніка, спецназ, снайпери

Пошуки вбивці жінки і дитини на Одещині поновили: бронетехніка, спецназ, снайпери

На Одещині поновили спецоперацію з пошуку різника, який напередодні вбив жінку та дворічну дитину і на викраденій вантажівці хотів прорватися до Одеси, аби скоїти масовий наїзд на людей, йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

Як зазначається, сліди підозрюваного привели до курортної Грибівки, о 8 годині ранку на крайню базу курорту почали приїздити правоохоронці, заїхала бронетехніка Національної гвардії та спецпризначенці. Усі правоохоронці озброєні автоматичною зброєю. Також, за словами кореспондента ТСН, прибули снайпери з рушницями.

"Наразі всі сили поліції, Національної гвардії і та спецпідрозділів прочісують всю прилеглу територію до того місця, де він кинув свій автомобіль. Всілякі бази відпочинку, дачні кооперативи, житлові приміщення громадян – все прочісується з метою виявлення", - розповів начальник ГУНП України в Одеській області Дмитро Головін.

До того ж на дорозі у бік Одеси стоять блокпости дорожньої поліції, які зупиняють усі авто, що виїжджають із курорту, і перевіряють їх, аби всередині не проїхав підозрюваний.

Нагадаємо, трагедія сталася напередодні у смт Овідіополь, підозрюваний працював водієм у родини, де відрізав голови жінці та її 2-річній дитині.

Після цього чоловік за прикладом "берлінського терориста" збирався в'їхати у натовп людей. Під час спроби прорватися до обласного центру водій вантажівки розтрощив кілька автомобілів, після чого втік у поля.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-12-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1960

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]