Головна » 2017 » Листопад » 1 » Посол України - Росія використовує Сербію, щоб знищити Європу

Посол України - Росія використовує Сербію, щоб знищити Європу

Росія використовує Сербію для дестабілізації Західних Балкан, ця країна є інструментом для знищення Європи.

Про це заявив посол України у Сербії Олександр Александрович в інтерв'ю сербським ЗМІ, повідомляє Balkan Insight

"Росія готує сербських найманців до вбивства українців. Росія використала сербських екстремістів для перевороту у Чорногорії. Росія заохочує сербський сепаратизм у Республіці Сербській для дестабілізації Боснії", - заявив посол, нагадавши, що сербський уряд продовжує ігнорувати дані про близько 300 сербських найманців на Донбасі.

"Росія використовує сербський фактор для дестабілізації Македонії. Росія продає свої літаки Сербії, щоб створити напруженість у відносинах з Хорватією".

За словами Александровича, це лише деякі з причин того, чому західні чиновники попередили Сербію про ризики її альянсу з Росією.

На думку дипломата, Росія використовує Сербію для створення хаосу та розгортання нової війни на Балканах.

При цьому за його словами, російський президент Путін не дбає про Сербію, для нього ця країна лише інструмент для знищення Європи.

"Чи сербський народ дійсно цього хоче? Ви дозволите Росії використовувати вас для знищення Європи, де ви хочете навчатися і працювати?. Це не має ніякого сенсу. Ось чому західні чиновники просять Сербію не сидіти на двох стільцях", - пояснив він.

Як повідомлялося, представник Держдепу США дорікнув Сербії через її намагання всидіти на двох стільцях за наміри інтегруватись в ЄС, не обриваючи дружніх відносин з Москвою.


За матеріалами: Новини сьогодні
01-11-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1761

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]