Головна » 2016 » Жовтень » 17 » Потяги класу "люкс" з туалетом і душем у кожному купе запустили в Україні

Потяги класу "люкс" з туалетом і душем у кожному купе запустили в Україні

Укрзалізниця випустила на маршрут новий вагон класу люкс "підвищеного комфорту" - у кожному купе своя ванна кімната. Про це розповів один із перших пасажирів - депутат Фастівської міськради Валерій Довгопол у Facebook.

"Проїхався у вагоні класу "люкс підвищеної комфортності". Це не вагон - це справжній готель на колесах преміум-класу", - зазначив Довгопол.

За його описом, кожне з шести двомісних купе оснащене двоспальним ліжком, яке за бажання можна трансформувати в диван для сидіння, відкидною верхньою полицею, столиком-трансформером.

Є тут і шафа для одягу з вбудованим невеликим сейфом для цінних речей, а також чотири невеликих вбудованих полички для дрібних речей з дверцятами.

Потішить пасажира й індивідуальний вимикач електричного підігріву в купе, а також телевізор з плеєром, що відтворює як по DVD, так і по USB.

У кожному купе індивідуальний санвузол.

За словами Довгопола, єдиний такий вагон в Україні курсує в складі потяга № 81/82 Київ-Ужгород. Вартість квитка за повним маршрутом становить 700 гривень.

Раніше повідомлялося, що в українських потягах більше не буде пір'яних подушок і фіранок на вікнах, буде запроваджено європейський сервіс, що відповідає гігієні та зручності.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1879

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]