Головна » 2019 » Травень » 15 » Повідомлено про підозру наркодилеру на Закарпатті

Повідомлено про підозру наркодилеру на Закарпатті

На Закарпатті повідомлено про підозру наркодилеру

За погодження процесуального прокурора Берегівської місцевої прокуратури слідчими Берегівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області повідомлено про підозру мешканцю с.Олешник, Виноградівського району у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту та збуті психотропної речовини (ч. 2 ст. 307 України).

Правоохоронці затримали підозрюваного 14 травня 2019 року в ході проведення "оперативної закупки". Так, задокументовано факт продажі підозрюваним близько 1 грама метамфетаміну за 1 тис грн.

"У подальшому, під час проведення вдома у затриманого санкціонованого обшуку, правоохоронцями вилучено електронні ваги та декілька пакетиків із залишками речовини, схожої на наркотичну. Цю речовину скеровано для проведення відповідної експертизи - повідомив керівник Берегівської місцевої прокуратури Володимир Жилкін.

Мешканця Виноградівщини затримано у порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового  тримання.  Прокуратура клопотатиме про обрання йому запобіжного  заходу у вигляді тримання під вартою.

Окрім того, в ході досудового розслідування перевіряється причетність інших осіб до протиправної діяльності у сфері незаконного обігу наркотичних засобів


За матеріалами: Новини сьогодні
15-05-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1576

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]