Головна » 2015 » Березень » 19 » Право тренувати збірну отримав Андрій Шевченко

Право тренувати збірну отримав Андрій Шевченко

Колишній гравець київського "Динамо", італійського "Мілана" і англійського "Челсі" Андрій Шевченко і ряд відомих у минулому українських футболістів отримали тренерську ліцензію найвищої категорії - "PRO"-диплом УЄФА, який дає право працювати головним тренером клубу або збірної.

Про це 19 березня повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Так, у середу 18 березня тренери успішно захистили свої дипломні роботи, а в четвер 19 березня складали іспит, який проводили заслужений тренер України і голова екзаменаційної комісії Йожеф Сабо, технічний директор ФФУ Валерій Шамардін та його заступник Віктор Догадайло.

Крім Шевченка, тренерські ліцензії отримали наставник полтавської "Ворскли" Василь Сачко, асистент головного тренера київського "Динамо" Сергій Федоров, в.о. головного тренера "Карпат", хорват Ігор Йовічевіч, тренер молодіжної команди "Дніпра" Сергій Михайленко.

Нагадаємо, Шева отримав тренерський диплом УЄФА категорії А у листопаді 2013 року. Він пройшов курс навчання за відповідною програмою, який тривав з 1 квітня по 8 листопада і складався з п'яти сесій, теоретичних і практичних занять з футбольних і пов'язаних з футболом дисциплін, таких як медицина, психологія, фізіологія.


За матеріалами: Новини сьогодні
19-03-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11041

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]