Головна » 2015 » Червень » 18 » Правоохоронці на Іршавщині піймали рецидівіста з Дніпропетровщини

Правоохоронці на Іршавщині піймали рецидівіста з Дніпропетровщини

24-річний крадій, уродженець Дніпропетровщини вже у четвертий раз потрапить на лаву підсудних.

В Іршавському райвідділі міліції встановили, що чоловік причетний до двох крадіжок на Іршавщині і до однієї у місті Мукачево - інформує Іршавський РВ УМВС.

Першим до Іршавського райвідділу міліції звернувся 27-річний мешканець м. Іршава, що із приміщення його власного кафе невідома особа поцупила велосипед «Консул» та мікрохвильову піч «LG», чим спричинив підприємцю збитків на суму близько 5000 грн.

Через деякий час до правоохоронців надійшло звернення про крадіжку від 27-річного продавця одного із місцевих магазинів, що із прилавку зник шуруповерт, вартістю 1790 грн.

Слідчо-оперативні групи райвідділу, які виїжджали на місця пригод, тоді тільки фіксували злочини. Ні підприємець, ні продавець магазину нічого не зуміли повідомити про крадія, його ніхто не бачив.

Оперативні Василь Ісак та Василь Сочка опитавши місцевих жителів та перевіривши раніше судимих, отримали інформацію відносно уродженця Дніпропетровщини, який проживав у селі Сільце що неподалік Іршави.

Після цього розшуківці навідались у село, де приїжджий 24-річний чоловік проживав із дружиною.

Оперативники запросили чоловіка до райвідділу міліції, де він розповів про крадіжку велосипеда та мікрохвильової печі із кафе, про шуруповерт, яку викрав із магазину та крадіжку електротоварів у Мукачеві.

    "За даними фактами слідчим відкрито кримінальне провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), де передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або ж позбавлення волі на той самий строк. На даний час триває слідство, проводиться перевірка на причетність крадія до скоєння інших злочинів. У свої 24-роки чоловік вже має три судимості з яких чотири роки знаходився у місцях позбавлення волі", - прокоментував заступник начальника Іршавського райвідділу міліції майор Дмитро Антол.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
18-06-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11120

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]