Головна » 2012 » Вересень » 28 » Правоохоронці затримали 34-річного самовисуванця в народні депутати по виборчому округу № 72 з центром у Тячеві

Правоохоронці затримали 34-річного самовисуванця в народні депутати по виборчому округу № 72 з центром у Тячеві

у Тячеві

На Закарпатті правоохоронці затримали 34-річного самовисуванця в народні депутати по виборчому округу № 72 з центром у Тячеві. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Він був затриманий 21 вересня і доставлений до ізолятора тимчасового тримання Тячівського райвідділу, де він знаходиться на даний час.

Цей чоловік знаходився у розшуку у кримінальній справі за фактом вчинення злочинів передбачених ч. 3, ч.4 ст.190, ч. 5 ст. 191 КК України (шахрайство в особливо великих розмірах та привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), повідомили у прокуратурі.

Крім цього, вказаному кандидату-самовисуванцю інкриміновано ще 8 злочинів, пов’язаних із заволодінням грошових коштів шляхом обману та зловживання довірою, а також розтрату грошових коштів в особливо великих розмірах, які він вчинив упродовж серпня 2008 - квітня 2010 років.

Внаслідок своїх злочинних дій він незаконно заволодів сумою майже у 2 млн 900 тис. грн.

Хід досудового слідства у кримінальній справі перебуває на контролі у прокуратурі області.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-09-2012
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 12596

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]