Головна » 2017 » Листопад » 23 » Презентували літературний альманах Закарпаття в Ужгороді

Презентували літературний альманах Закарпаття в Ужгороді

Дві книги, приурочені до 70-річчя Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України, видані за кошти обласного бюджету, презентували в Закарпатській ОДА.

У збірнику «Сім крутих перевалів» відображено творче життя сучасної генерації членів Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України.

Книжка вийшла в рамках відзначення 70-річчя спілчастого осередку краю. У вступній статті подано інформаційний матеріал про шлях його становлення, вагомий внесок письменників Закарпаття у розвиток крайового і всеукраїнського літературного процесу.

У книзі також вміщено доробок представників наймолодшого літературного покоління, які вже яскраво заявили про себе на ниві сучасного письменства.

До книги літературознавця Дмитра Федаки „Українське красне письменство Закарпаття” увійшли стислий огляд художньої літератури краю від найдавніших часів та літературні портрети письменників 19-го, 20-го ст., а також представників літературного цеху нинішніх днів — письменників, літературознавців та фольклористів.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-11-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1809

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]