Головна » 2019 » Травень » 14 » Причетного до контрабанди бурштину на 1 млн. доларів митника з Виноградова звільнили зі служби. ДОКУМЕНТ

Причетного до контрабанди бурштину на 1 млн. доларів митника з Виноградова звільнили зі служби. ДОКУМЕНТ

Митника з Виноградова, причетного до контрабанди бурштину на 1 млн. доларів, звільнили зі служби (ДОКУМЕНТ)

В.о. начальника митного оформлення – отримав догану.

Найбільша в історії закарпатського кордону контрабанда бурштину, яку експерти оцінили в 1 мільйон доларів США, мала потрапити в ЄС через пункт пропуску «Лужанка» в жовтні 2018 року. У багажному відсіку мікроавтобуса «OPEL VIVARO» з номерним знаком АО5836ВК під кермуванням громадянина України Карла Бабаті було виявлено 1046,18 кг упакованого у дорожні сумки каміння янтарю.

Бурштин виявили працівники СБУ вже після процедури митного оформлення транспортного засобу, за яку відповідав працівник митниці Іван Столець.

В ході службового розслідування Закарпатська митниця ДФС застосувала до свого інспектора відділу митного оформлення №3 Івана Стольця санкцію у вигляді звільнення із займаної посади. Виконуючий обов’язки начальника митного оформлення №3 Лукечі Руслан, який працював в той день, отримав догану. Про причетність інших своїх працівників до затриманої контрабанди на митниці не повідомляють.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-05-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1723

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]