Головна » 2015 » Листопад » 28 » Прикордонники на Закарпатті зупинили велику контрабанду сигарет. ВІДЕО

Прикордонники на Закарпатті зупинили велику контрабанду сигарет. ВІДЕО

На Закарпатті у пунктах пропуску «Ужгород» та «Тиса» з різницею в декілька годин співробітниками Державної прикордонної служби України спільно з працівниками митниці були припинені спроби переміщення контрабандних тютюнових виробів в Словаччину. Сигарети перевозилися в сховках серед вантажу деревини.

Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби України.

У пункті пропуску «Ужгород» сигарети виявили в вантажному автомобілі «Мерседес», який прямував з Київської області до Чехії. Автівка була завантажена 23 палетами з пиломатеріалами. Під час оформлення прикордонники ініціювали поглиблений огляд транспортного засобу у ході якого серед вантажу було виявлено понад 55 тисяч пачок сигарет «Фест». Куриво білоруського виробництва без акцизних марок знаходилося в спеціально виготовлених порожнинах дощок.

Ще одну спробу незаконного переміщення тютюнових виробів викрили в пункті пропуску «Тиса». Сигарети перевозили в вантажівці «МАН» серед дощок для покриття підлоги. Цього разу прикордонники також ініціювали додаткову перевірку транспортного засобу. Під час огляду були знайдені сигарети марки «NZ», що мали акцизні марки Білорусі. Наразі відбувається розвантаження транспортного засобу, вилучення контрабандної продукції та її підрахунок.

Сума оцінки знайденого та вилученого курива встановлюється. Також проводять заходи з встановлення всіх обставин правопорушення.

Пункт пропуску «Ужгород»

 

Пункт пропуску «Тиса»


За матеріалами: Новини сьогодні
28-11-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11031

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]