Головна » 2015 » Вересень » 5 » Призначити місцеві вибори в об'єднаних територіальних громадах Закарпаття Москаль просить ЦВК

Призначити місцеві вибори в об'єднаних територіальних громадах Закарпаття Москаль просить ЦВК

Голова ОДА просить призначити вибори Тячівської міськради і Вільховецкої сільської ради Тячівського району.

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації (ОДА) Геннадій Москаль звернувся до Центральної виборчої комісії з проханням призначити місцеві вибори в об'єднаних територіальних громадах Закарпаття. Відповідний лист опубліковано на сайті Закарпатської облради.

"Геннадій Москаль направив лист Центральній виборчій комісії з проханням призначити перші місцеві вибори 25 жовтня цього року в добровільно об'єднаних територіальних громадах на Закарпатті, а саме:

1. Вибори Тячівського міського голови і депутатів Тячівської міськради, про добровільне об'єднання в яку прийняли рішення Російсько-Полівська і Лазовська сільські ради;

2. Ольховецкого силського голови і депутатів Вільховецької сільської ради Тячівського району, про добровільне об'єднання в яку прийняли рішення Добрянська і Вільховецко-Лазовська сільради", - йдеться в повідомленні.

Новини за темою: Порошенко підписав закон про проведення виборів в об'єднаних громадах 25 жовтня

Москаль заявляє, що облрада раніше не схвалила об'єднання територіальних громад і фактично заблокувала проведення в них виборів, однак після підписання президентом закону "Про внесення змін у деякі закони України щодо організації проведення перших виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" схвалення облради для проведення виборів тепер не є обов'язковою.

Нагадаємо, раніше нардепи 227 голосами погодили процедуру проведення перших виборів об'єднаних громад з місцевими виборами.

$IMAGE2$

 


За матеріалами: Новини сьогодні
05-09-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1924

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]