Головна » 2017 » Лютий » 10 » Про "баришню", яка керує лісами України, Москаль розповів

Про "баришню", яка керує лісами України, Москаль розповів

Геннадій Москаль заявив, що головна проблема лісового господарства України – "некоректна політика" Державного агентства лісових ресурсів і його керівника Христини Юшкевич, пише Depo.Закарпаття з посиланням на "Главком".

"Нашими лісами з Києва керує баришня, яка в ліс навіть за грибами не ходила. Невже не знайшлося працівників лісу, які працювали все життя в лісі?

Тільки ми могли б дали 5-6 кандидатів на керівництво. Для чого юриста ставити керувати Державним агентством лісових ресурсів? Крім того, як судитися, вона більше нічого не знає", - переконаний Москаль.

За його словами, сьогодні на Закарпатті немає масової вирубки лісів. "Масова рубка – це вигадки чиновників високого рангу, які в лісі ніколи не були. Ну, є така вирубка: хтось пішов і вночі вирізав дерево чи два.

Але як я це можу відслідкувати? Це поліція має разом з лісовою охороною робити рейди, перевіряти, виявляти незаконні пилорами.

Це не функції обласної державної адміністрації. Тим більше Державне управління лісового та мисливського господарства підкоряється не нам, а Державному агентству лісових ресурсів, а ті – Кабінету міністрів", - розповів очільник Закарпаття.

На думку чиновника, потрібно перевести профільне держуправління у підпорядкування області, як це було раніше.

"Їх вивів звідси Янукович. І всі, коли йшли на вибори, кричали: "Зруйнуємо корупцію Януковича". Але ж ніхто нічого не хоче з Києва передавати. І управляти цим процесом не можуть, і передавати не хочуть", – сказав Москаль.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
10-02-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1933

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]