Головна » 2019 » Квітень » 13 » Про голодування через Зеленського оголосив кіборг. ФОТО

Про голодування через Зеленського оголосив кіборг. ФОТО

Кіборг оголосив про голодування через Зеленського

13 Квітня 2019 12:35

Ветеран АТО, який захищав Донецький аеропорт, Микола Воронін, вимагає від кандидата у президенти Володимира Зеленського вибачитися за образи героїв Євромайдану, Небесної Сотні, перед вірянами ПЦУ за жарти про Томос і оголосив голодування.

Про це він написав у Facebook, а також розмістив відеозвернення, записане в аеропорту “Бориспіль”, де голодує, пише 1NEWS, посилаючись на Укрінформ.

“Багато хто намагався донести до кандидата у президенти України Зеленського, та він не чує, хоч усюди бреше про те, що почує кожного.

У вас, пане ЗЕ, вистачило боягузтва попросити вибачення у кадирова, та не вистачає совісті попросити вибачення перед Народом України, загиблими та живими за жарти про актрису із німецьких фільмів про дорослих, та про ебонітові палички, не вистачає совісті попросити вибачення у Героїв Євромайдану, у загиблих Героїв Небесної Сотні, у вірян, які радіють томосу совісті вибачення попросити нема.

Нема совісті попросити вибачення у луганського поета Василя Голобородька за вкрадене ім’я. Не вистачає совісті довести усім, що ви не наркоман, здати тести спеціалістам VADA як пропонує Володимир Кличко. Совісті не вистачає”, – зазначив Воронін.

Він також опублікував фото на тлі монітора телевізора, який вивіз із Донецького аеропорту.

В інших дописах Воронін поскаржився на печію, він уточнив, що у нього немає жовчного міхура і нирки.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
13-04-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1537

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]