Головна » 2015 » Січень » 9 » Про характер дитини розкаже її улюблений колір

Про характер дитини розкаже її улюблений колір

Той чи інший колір розповість про емоційній стан малюка та його характер. А зміна улюблених кольорів дитини допоможе батькам розібратися у її настроях.
Якщо вибір дитини упав на червоний колір, то це говорить про її сильний, вольовий характер, показує її сміливість. Однак це може свідчити і про агресивність і запальність. Якщо малюк, навпаки, абсолютно не помічає червоний колір, значить, він любить тишу і відокремленість.

Деякі психологи вважають, що червоний колір не люблять діти, які ростуть в неспокійній сім’ї, де часто трапляються сварки і скандали.

Любителів синього кольору можна охарактеризувати як скромних і спокійних. Вони легко сходяться з людьми, працелюбні, роблять все розмірено і обдумано. Дітки, які обирають синій колір, хочуть спокою і усамітнення.

Якщо в малюнках малюка переважає фіолетовий колір, це говорить про його творчу натуру. Можливо, з нього виросте артист, художник.

Жовтий колір в основному вибирають товариські і допитливі діти. Такі дітлахи ростуть в дружніх сім’ях, де завжди панує спокій і затишок. Любителі жовтого добре розвиваються і швидко сходяться з оточуючими.

Любов до помаранчевого кольору відображає активність, енергійність, хороший фізичний розвиток. У цих дітей багата фантазія.

Рожевий колір у більшості випадків подобається дівчаткам. Це прояв їх жіночності та життєрадісності. Однак велика кількість рожевого на малюнках дитини може бути ознакою надмірної вразливості. Така дитина потребує любові й ласки.

Якщо дитина любить коричневий колір, то, можливо, вона чимось стурбована. Створіть для неї тиху атмосферу.

Зелений і його відтінки люблять діти спокійні й урівноважені, проте часом вперті.
Любителі білого кольору відрізняються сором’язливістю і пристрастю до дослідження навколишнього світу.

Сірий — колір діточок розважливих, що стикаються порою з труднощами при спілкуванні з іншими дітьми.

Однак не завжди колір відображає емоції дітей. Можливо, просто їх улюблений герой носить костюм такого кольору.


За матеріалами: Новини сьогодні
09-01-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11102

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]