Головна » 2015 » Лютий » 12 » Про орган з сертифікації та оцінки відповідності продукції

Про орган з сертифікації та оцінки відповідності продукції

Ми бажаємо споживати корисну їжу, користуватися високоякісними товарами, які мають сертифікат та гарантії якості. Імпортні товари мають гарантії від виробника. В Україні орган з сертифікації та оцінки відповідності продукції — Promstandart.

На сайті promstandart.com.ua Ви можете дізнатися про основні напрямки роботи органу з сертифікації "Промстандарт" і скористатися його послугами. Проводиться сертифікація продукції, реєструються декларації відповідності, розробляються системи ISO для вітчизняних та зарубіжних підприємств. Ведуться лабораторні дослідження і робляться висновки експертів. Здійснюється розробка технологій та технічної документації. Проводяться консультації щодо ефективного використання цієї документації.

"Промстандарт" - акредитований Державний орган щодо Сертифікації та оцінки відповідності продукції, використовує європейські підходи, сертифікація проходить в системі УкрСЕПРО, проводяться випробування продукції, тестування та експертиза, сертифікація в галузі технологічних регламентів. Це трансформатори, радіоелектронне обладнання, побутова техніка, засоби обчислювальної техніки, арматура, вироби з металів, банківське обладнання, підйомні механізми, сільськогосподарська техніка, продукція машинобудування.

На сайті є також "Декларація, що стосується конфіденційності та неупередженості". Сертифікація повинна проводитися відповідно нормативної документації та без розголошення інформації за результатами оцінки нормативних документів, які є власністю замовника.

Вера Карббовская специально для http://nowyny.com


За матеріалами: Новини сьогодні
12-02-2015
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11113

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]