Головна » 2016 » Червень » 15 » Про страйк польських прикордонників українців попередили

Про страйк польських прикордонників українців попередили

Через ймовірний страйк митників польського Хребенного прикордонники рекомендують оминати пропускний пункт "Рава-Руська" тим, хто прямує до сусідньої Польщі. Про це повідомили у прес-службі Західного регіонального управління ДПСУ.

"15 червня рекомендуємо уникати перетину державного кордону з Польщею через пропускний пункт "Рава-Руська". У міжнародному автомобільному пункті пропуску "Хребенне" РП що навпроти "Рави-Руської", можливо, не буде працювати митна служба Республіки Польща (ймовірний страйк)",- йдеться в інформації.

Прикордонники просять врахувати зазначену інформацію перед плануванням поїздки через кордон та, за можливості, прямувати в сусідні пункти пропуску.

Тим часом в пунктах пропуску на кордоні України з Польщею сьогодні станом на 10:00 в чергах стоять 1,82 тис. автомобілів.

На Волині в пункті пропуску "Ягодин авто" в черзі стоять 370 автомобілів, у пункті пропуску "Устилуг" - 170 автомобілів.

У Львівській області черги зафіксовано в пунктах пропуску "Угринів" (350 автомобілів), "Рава-Руська" (200 автомобілів), "Грушів" (200 автомобілів), "Краковець" (250 автомобілів), "Шегині" (250 автомобілів), "Смільниця" (30 автомобілів).

У пунктах пропуску на кордоні зі Словацькою республікою, Угорщиною та Румунією – черг немає.

Раніше повідомлялося, що кордон зі Словаччиною тимчасово закриють для вантажних автомобілів.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-06-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1921

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]