Головна » 2015 » Листопад » 23 » Процес реалізації стратегії регіонального розвитку в Київській області обговорять 27 листопада

Процес реалізації стратегії регіонального розвитку в Київській області обговорять 27 листопада

ПРЕС-АНОНС

Круглий стіл «Процес реалізації стратегії регіонального розвитку в Київській області: проблеми, досягнення та перспективи»

"27" листопада 2015 року о 14:00 в будівлі Києво-Святошинської РДА, що за адресою м. Київ, проспект Перемоги, 126 (зал засідань), відбудеться круглий стіл "Процес реалізації стратегії регіонального розвитку в Київській області: проблеми, досягнення та перспективи". Організатором прес-конференції є ВМГО "Особистість". Захід проводиться в рамках проекту "Регіональна політика в Україні: громадський моніторинг стратегій регіонального розвитку", який реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень (м. Чернігів) у партнерстві з ВМГО "Особистість" у складі Асоціації регіональних аналітичних центрів, Інститутом громадянського суспільства, Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування "Українська асоціація районних та обласних рад", Офісом Ради Європи в Україні за підтримки Європейського Союзу.

Під час заходу планується обговорити перспективи успішної реалізації Стратегії регіонального розвитку Київської області до 2020 року (відповідно до закладених в ній показників успішності) та перетворення її у документ, що є визначальним для бюджетування розвитку регіону.

До участі у заході запрошуються представники засобів масової інформації, громадські активісти та всі зацікавлені особи.


Контактна інформація:

093 771 57 03

gumeniukv@gmail.com

Василь Гуменюк


За матеріалами: Новини сьогодні
23-11-2015
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11371

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]