Головна » 2014 » Червень » 10 » Прохолодну погоду і короткочасні дощі прогнозують синоптики

Прохолодну погоду і короткочасні дощі прогнозують синоптики

Український гідрометеорологічний центр прогнозує на поточний тиждень прохолодну погоду і короткочасні дощі на всій території України. Про це 10 червня на брифінгу у вівторок повідомив директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда, передає УНІАН.

"Цей тиждень і початок наступного не повинні принести якихось несподіванок у плані небезпечних природних явищ. Температурний режим буде досить помірним, а показники пожежної небезпеки низькими", - сказав Кульбіда.

За його словами, у вівторок в більшості областей України пройдуть невеликі дощі. На Прикарпатті, а також у Хмельницькій, Вінницькій і Одеській областях очікується град і посилення вітру до 20 м/с, а в Криму, Донецькій і Луганській областях буде суха і спекотна погода. Максимальна температура повітря досягне 31-33 градусів, у решті регіонів - 24-29 градусів вище нуля.

Упродовж 11-12 червня короткочасні грозові дощі будуть локальними, але пройдуть практично на всіх території країни, окрім західних областей. Температурний режим знизиться на 4-5 градусів, таким чином, максимальна температура становитиме 19-25 градусів на всій території України і лише на Закарпатті підніметься до 30 градусів, повідомив Кульбіда.

13-16 червня, за оцінками Укргідрометцентру, збережеться така ж нестабільна погода, місцями пройдуть короткочасні дощі з грозами при помірній температурі — вночі 11-16 градусів, вдень 20-25 градусів тепла.

Раніше синоптики обіцяли Україні теплу весну і спекотне літо

 


За матеріалами: Новини сьогодні
10-06-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11130

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]