Головна » 2018 » Квітень » 24 » Прокуратура вимагає довічного ув’язнення для винахідника - справа "Наутілуса"

Прокуратура вимагає довічного ув’язнення для винахідника - справа "Наутілуса"

Прокуратура Данії вимагає довічного ув’язнення для винахідника Петера Мадсена за звіряче вбивство журналістки Кім Валль.

Про це повідомляє The Guardian.

Виступаючи з фінальними аргументами перед оголошенням вироку у середу прокурор Якоб Бух-Єпсен визнав, що довічне ув’язнення за вбивство однієї особи у Данії присуджується у "дуже особливих обставинах".

Однак, за його словами, сексуальне насильство щодо Кім Валль, докази попереднього планування виправдовують таке покарання.

"У цьому випадку немає жодних пом'якшувальних обставин, лише обтяжуючі", - сказав прокурор.

"Незалежно від того, скільки захист представив свідків, які можуть говорити про те, яка він чудова людина, це не змінює того факту, що у Петера Мадсена є темна сторона", - заявив він.

Нагадаємо, найбільший приватний підводний човен "Наутілус" з невідомих причин затонув 11 серпня поблизу Копенгагена. Власника Петера Мадсена врятували з човна, а шведська журналістка, яка перебувала з ним на борту, зникла за загадкових обставин.

23 серпня тіло жінки без кінцівок і голови, знайдене поблизу Копенгагена, ідентифікували як зниклу шведську журналістку Кім Валль. Пізніше поліція знайшла голову вбитої жінки і решту частин тіла.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-04-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1611

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]