Головна » 2016 » Вересень » 3 » Прокуратура вимагає відшкодувати завдану шкоду з закарпатців, які скоїли незаконну рубку дерев

Прокуратура вимагає відшкодувати завдану шкоду з закарпатців, які скоїли незаконну рубку дерев

Закарпатців, які скоїли незаконну рубку дерев прокуратура вимагає відшкодувати завдану шкоду.

Хустською місцевою прокуратурою пред’явлено позовні заяви до громадян, які скоїли незаконну рубку дерев, про відшкодування шкоди завданої у сфері охорони та використання лісових ресурсів на суму понад 50 тис.грн.

Зокрема, Хустською місцевою прокуратурою до Іршавського районного суду пред’явлено позовну заяву в інтересах держави в особі Осійської сільської ради до третьої особи на стороні позивача НПП «Зачарований край», про відшкодування шкоди в розмірі майже 10 тис.грн завданої внаслідок незаконної порубки дерев жителем Іршавського району.

Також, місцевою прокуратурою до Міжгірського районного суду пред’явлено позовну заяву в інтересах держави в особі Нижньостуденівської сільської ради про відшкодування шкоди в розмірі понад 40 тис.грн. завданої внаслідок незаконної порубки дерев жителем Міжгірського району. Робота на вказаному напрямку триває, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.


За матеріалами: Новини сьогодні
03-09-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1738

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]