Головна » 2016 » Червень » 12 » Протягом доби 11 червня безповоротних втрат на фронті не було - у штабі АТО наголошують

Протягом доби 11 червня безповоротних втрат на фронті не було - у штабі АТО наголошують

У штабі АТО заявили, що інформація, яку оприлюднив на своїй сторінці в Facebook народний депутат Євген Дейдей, щодо численних безповоротних втрат в лавах Збройних Сил України упродовж цієї ночі, не відповідає дійсності.

Про це сьогодні, 12 червня, повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook .

"Так, за перевіреною інформацією, за минулу добу (станом на 00.00) жоден український військовослужбовець не загинув, 12 бійців зазнали поранень. Усім військовослужбовцям надається невідкладна медична допомога.

Також, за попередньою інформацією, (станом на 14.00 12 червня), внаслідок бойових дій, за минулу ніч втрати сил АТО складають: троє військовослужбовців поранені", - йдеться у повідомленні.

У прес-центрі зазначили, що в районах проведення Антитерористичної операції, на передових позиціях сил АТО немає жодного підрозділу, який не входить до складу Збройних Сил України або інших силових відомств, задіяних в АТО.

Раніше сьогодні волонтери повідомили, що за ніч з українського боку були значні втрати : 12 загиблих і 13 поранених. Уточнюється, що 4 загиблих - добровольці, 8 - бійці ЗСУ.

Батальйон "Київ-1" повідомив про 4 загиблих і двох зниклих безвісти в Авдіївці. 


За матеріалами: Новини сьогодні
12-06-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1763

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]