Головна » 2016 » Травень » 16 » Протягом січня-квітня 2016 року понад 820 млн грн спрямовано до Держбюджету Закарпатською митницею ДФС

Протягом січня-квітня 2016 року понад 820 млн грн спрямовано до Держбюджету Закарпатською митницею ДФС

Варто зазначити, що основними бюджетоформуючими товарами з початку року стали: машини автоматичного оброблення інформації; автомобілі легкові; кузови; частини та пристрої моторних ТЗ; обладнання друкарське; прокат плоский з вуглецевої сталі; вироби з пластмаси; телефонні апарати; папір та картон та двигуни внутрішнього згоряння.

Відтак сума податків, що надійшла до бюджету в результаті операцій з вищевказаними товарами, склала понад 367 млн грн.

Фахівці митниці зазначають, що в 2016 році запроваджено ряд сприятливих умов для ведення бізнесу.

Зокрема, це стосується відміни додаткового імпортного збору, зменшення ставок ввізного мита у зв’язку з набуттям чинності Угоди про вільну торгівлю України з ЄС.

Разом з тим, ДФС забезпечує розвиток митної справи в багатьох напрямах. Наприклад, сьогодні значно спрощено процедуру оформлення митних декларацій.

96% митних декларацій оформлюється митницями ДФС в електронній формі із застосуванням електронного цифрового підпису.

Крім того, значно скорочено середній час оформлення митної декларації: оформлення декларації на експорт займає 1 годину, на імпорт – 2 години 14 хвилин, декларація без додаткового контролю оформлюється за 15 хвилин, а попередні декларації – в автоматичному режимі.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
16-05-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1756

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]