Головна » 2015 » Листопад » 4 » Рахунки фірми Ахметова суд арештував

Рахунки фірми Ахметова суд арештував

Печерський суд наклав арешт на рахунки “ДТЕК Курахівська ЦЗФ” за звинуваченням у причетності збагачувальної фабрики до переробки вугілля, незаконно добутого в “копанках”.

Про це повідомляє прес-служба енергетичного холдингу “ДТЕК” Ріната Ахметова, пише Інсайдер.

Через це фінансова діяльність фабрики блокована.

Арешт наклали в рамках кримінального провадження, котре відкрили за фактом незаконного видобутку невстановленими особами кам’яного вугілля, яке веде Головне слідче управління МВС України. Слідство вважає, що пізніше це вугілля перероблялись на фабриці Ахметова.

Водночас, в прес-службі холдингу запевняють, що арешт рахунків фабрики є безпідставним, а керівництво “ДТЕК Курахівської ЦЗФ” (розташована на підконтрольній України території Донецької області) з 2014 року саме двічі зверталося в правоохоронні органи з приводу незаконної діяльності поблизу фабрики так званих “копанок” – малих шахт.

“Ми подали апеляційну скаргу на ухвалу Печерського районного суду про накладення арешту на розрахункові рахунки ЦЗФ Курахівської. Вина фабрики і яка-небудь причетність до незаконної діяльності копанок не доведена і не може бути доведена”, – заявив директор “ЦЗФ Курахівська” Юрій Долбієв.

Як повідомлялось,, 13 жовтня суд дав дозвіл на проведення позапланової документальної перевірки фінансово-господарської діяльності ПАТ “ДТЕК Дніпроенерго” в рамках кримінального провадження за звинуваченням у фінансуванні тероризму.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-11-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1994

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]