Головна » 2018 » Липень » 18 » Рахункову палату Москаль просить перевірити Кабмін

Рахункову палату Москаль просить перевірити Кабмін

Москаль просить Рахункову палату перевірити Кабмін

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль просить Рахункову палату перевірити Кабмін.

Про це йдеться на офіційному сайті голови Закарпатської ОДА.

«Ніякого серйозного фінансування на ремонт доріг Закарпаття ніколи не отримувало і не отримує, – заявляє Геннадій Москаль. – На початку року уряд запевняв, що загалом по Україні для цих цілей виділено 50 мільярдів гривень. Насправді цих грошей немає.

Область покладала великі сподівання на «дорожній експеримент» (відрахування від перевиконання планових показників митниці). Однак цього року плани Закарпатській митниці встановили настільки високі, що вона не може їх виконати, а не те, що перевиконати. А якщо й перевиконає, то Закарпаття зможе отримати кошти тільки у випадку перевиконання митних планів по всій Україні.

Тому у відповідь на анонси Рахункової палати про перевірку ефективності використання коштів на капремонти доріг загальнодержавного значення в трьох областях, включаючи Закарпатську, ми висуваємо зустрічну пропозицію: перевірте спочатку Кабінет міністрів і з’ясуйте, куди поділися обіцяні «телевізійні» 50 мільярдів гривень. Заодно інформуємо, що обласну Службу автомобільних доріг, на утриманні якої знаходяться дороги загальнодержавного значення, вже 5 місяців перевіряє Державна аудиторська служба України».


За матеріалами: Новини сьогодні
18-07-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1687

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]