Головна » 2016 » Листопад » 4 » Разом пройти генетичну експертизу Москаль пропонує Ленд’єлу

Разом пройти генетичну експертизу Москаль пропонує Ленд’єлу

Яка покаже чи корінний закарпатець відрізняється від некорінного

Геннадій Москаль пропонує науковим шляхом довести керівнику фракції «Єдиного центру» в обласній раді Золтану Ленд’єлу, що люди рівні між собою незалежно від місця народження.

Така ініціатива викликана інтерв’ю З.Лендє’ла прес-службі «ЄЦу», в якому той заявляє, що для нього, як корінного закарпатця, неповага, коли Президент призначає на керівні посади людей з інших областей.

– Я готовий піти з паном Ленд’єлом на генетичну експертизу в будь-якому медичному центрі, і хай фахівці скажуть, чим я, як людина, відрізняюся від нього, корінного закарпатця, – заявляє Г.Москаль.

– Якщо експерти скажуть, що є якісь відмінності, одразу зберу речі й піду додому на Буковину. Те, що говорить керівник фракції «ЄЦ» (як і інші його однопартійці) – це в натуральному вигляді ксенофобія, тобто страх перед чужинцями.

Тому якщо партія «ЄЦ» ксенофобська, то нехай її члени приймають таблетки й лікуються. А ми діємо за принципом «Україна – єдина», і не вказуємо, хто чужий, а хто свій.

Окремо хочу нагадати пану Ленд’єлу, що вже втретє працюю на Закарпатті. І на відміну від нього служу державі, а не злодійському клану, який своєю жадобою до наживи, у тому числі через дахування контрабанди, довів область до кровопролиття в липні минулого року.

Тому коли пан Ленд’єл, котрий десятиліттями був вірним слугою своїх «хазяїв», а ті в подяку публічно принижують його через замовні соцопитування на своїх сайтах і дають менше 2-х відсотків довіри в Мукачеві, тепер опускається до рівня придворного блазня й говорить, які Балоги мудрі й розумні, то мені його як людину щиро шкода.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1846

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]