Головна » 2019 » Березень » 6 » Річний гендерний звіт Спеціальної Моніторингової місії ОБСЄ презентували в Ужгороді

Річний гендерний звіт Спеціальної Моніторингової місії ОБСЄ презентували в Ужгороді

  В Ужгороді презентували річний гендерний звіт Спеціальної Моніторингової місії ОБСЄ

Сталося це у Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці.

Представники Івано-Франківського відділення Спеціальної Моніторингової місії ОБСЄ в Україні презентували у Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці річний гендерний звіт «Гендерні аспекти моніторингової діяльності Спеціальної Моніторингової Місії (1 січня 2017 – 1 листопада 2018)».

Зокрема, присутні обговорили питання участі жінок у політичному житті на місцевому рівні, дискримінації за ознакою статі, тенденції щодо торгівлі людьми та інше. Також співробітники Місії звернули увагу на демонстрації протесту щодо запровадження гендерної рівності. За спостереженнями СММ, участь у таких контрдемонстраціях здебільшого беруть представники радикальних груп та організацій, які заявляють, що їхньою головною метою є підтримка традиційних сімейних цінностей.

Участь у заходів взяли представники органів виконавчої влади з питань соціального захисту населення, правоохоронних органів та громадських організацій. За згодою представників Місії департамент соціального захисту населення мав можливість провести превентивну роботу з учасниками презентації щодо реалізації державної політики у сфері запобігання домашньому насильству, дискримінації за ознакою статті та протидії торгівлі людьми, інформує сайт Закарпатської ОДА.


За матеріалами: Новини сьогодні
06-03-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1499

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]