Головна » 2017 » Листопад » 16 » Рішення обласної ради, якими узаконювалася крадіжка 350 гектарів лісу на Мукачівщині Москаль скасує через суд

Рішення обласної ради, якими узаконювалася крадіжка 350 гектарів лісу на Мукачівщині Москаль скасує через суд

Закарпатська облдержадміністрація готує позов до Адміністративного окружного суду про скасування двох рішень обласної ради – від 14 вересня 2006р. та від 26 травня 2011р.

– Перше рішення було прийнято в період роботи В.Балоги в секретаріаті президента Ющенка, ним узаконювалася фактична крадіжка 350 гектарів лісу в Мукачівському районі під створення міфічного туристичного комплексу «Синяк», – заявляє Геннадій Москаль. – Другим рішенням, прийнятим у період роботи В.Балоги міністром МНС при Януковичу, обласна рада створила регіональний ландшафтний парк місцевого значення «Синяк» за рахунок земель Мукачівського держлісгоспу.

Обидва рішення будуть скасовані в судовому порядку заради повернення вкрадених земель у державну власність.

Нагадаємо, що днями голова Закарпатської ОДА звернувся до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з проханням скасувати розпорядження колишнього прем’єр-міністра М.Азарова №110-р від 2 лютого 2011р., яким виділялися 350 гектарів лісу під будівництво туристично-рекреаційного комплексу у Синяку на Мукачівщині. Насправді ж тут була побудована дача В.Балоги.


За матеріалами: Новини сьогодні
16-11-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1943

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]