Головна » 2015 » Листопад » 28 » Рішуче налаштований емігрувати кожен п'ятий українець

Рішуче налаштований емігрувати кожен п'ятий українець

Кожен п’ятий українець рішуче налаштований покинути країну. Як свідчить опитування Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна, своє бажання українці мотивують кризовими явищами в економіці, низьким рівнем доходу і прагненням забезпечити краще майбутнє своїй сім’ї.

Сім з десяти опитаних не бачать майбутнього в Україні для себе і своєї сім’ї. Троє з п’яти пояснюють своє бажання важкою економічною ситуацією і низькими зарплатами.

Більш ніж половиною рухає прагнення забезпечити стабільне майбутнє своїм дітям. І стільки ж засмучені тим, що відбувається в політичному житті країни”, - йдеться в результатах опитування.

Варто зазначити, що ще півроку тому маленькі зарплати були на п’ятому місці рейтингу. Проте інфляція і зростання цін призвели до того, що матеріальний фактор стає одним із значущих в прийнятті рішення про еміграцію.

Двоє з п’яти виїжджають за кордон саме тому, що там можна більше заробляти. За даними опитування, 40% офісних співробітників не відчувають себе в безпеці. Ще третина не можуть професійно самореалізуватися. А один з семи впевнений, що за кордоном легше почати власний бізнес.

"Отримавши пропозицію роботи, яка передбачає переїзд, тільки кожний одинадцятий буде категорично проти. Більше половини погодяться, але за умови, що роботодавець надасть хороші фінансові та кар’єрні можливості.

Третина прийме пропозицію, якщо буде можливий переїзд всією родиною. Для 30% опитаних вирішальним фактором стане компанія і посада. Ще чверть буде враховувати рівень життя в країні, в яку планує емігрувати”, – йдеться в результатах опитування.

Також, за даними опитування, 6% мріють виїхати з України, проте не можуть зробити це у зв’язку з певними життєвими обставинами. І ще стільки ж готові покинути рідне місто і переїхати в межах країни.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-11-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11129

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]