Головна » 2014 » Березень » 12 » Росія готувалася до війни з Україною впродовж двох років - моніторинг

Росія готувалася до війни з Україною впродовж двох років - моніторинг

Росія готувалася до війни з Україною. У 2012-2013 роках Міноборони РФ здійснило ротацію військових у Криму й укомплектувало військові частини офіцерами і солдатами, які не мають родинних зв'язків в Україні. Про це свідчать результати моніторингу групи "Інформаційний Опір", повідомив на своїй сторінці у Facebook написав керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

"Дані аналізу свідчать, що на початок 2012 року 15% офіцерів молодшого, 17-18% офіцерів середнього і 16% офіцерів вищого командного складу Збройних Сил Російської Федерації, який дислокувався на території України (у складі ЧФ РФ), були етнічними українцями чи мали родичів (крім сім'ї), які проживають в Україні.

У 2012-2013 роках Міноборони Росії здійснило ротацію військовослужбовців у Криму. Після якої військові частини російських військ були укомплектовані офіцерами, сержантами і солдатами, що не мають родинних зв'язків в Україні і які не є етнічними українцями. Решта вирушали для подальшого проходження служби в регіони РФ. Не згодні служити в регіонах Росії звільнялися з армії.

Так, на момент нинішнього вторгнення до Криму лише 2-3% офіцерів вищого командного складу ЧФ РФ - або етнічні українці, або мають родичів (крім членів сім'ї), які проживають в Україні", - йдеться в повідомленні.

Раніше екс-радник Володимира Путіна, член російського "Комітету солідарності з Майданом" і економіст Андрій Ілларіонов заявляв, що у Кремля є 4 сценарію з поділу України.




За матеріалами: Новини сьогодні
12-03-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11117

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]