Головна » 2014 » Грудень » 16 » Росія забила "вантажем-200" усі кримські морги

Росія забила "вантажем-200" усі кримські морги

 Творець сайту і групи в Facebook "Вантаж-200" про загиблих на території Луганської та Донецької областей російських солдатів, правозахисниця Олена Васил'єва опублікувала новий список убитих. Тепер список складений з прізвищ кримчан, пише "delo.ua".
 
"Нові "Вантажі-200" продовжують йти в Росію, але тепер вони вже йдуть і в Крим. Морги Криму дуже швидко заповнюються, багатьох везуть навіть не в цинку", - повідомила Васил'єва. Правозахисниця опублікувала на сайті список тих кримчан, які загинули на Донбасі.
 
В цілому, за даними Васил'євої, за грудень місяць на Донбасі загинуло близько трьохсот російських солдатів. За її словами, це тільки за найскромнішими підрахунками, оскільки російське керівництво ретельно приховує інформацію про вбитих.
 
Олена Васил'єва запевняє, що за інформацією отриманою від російських солдатів, тільки мала частина убитих потрапляє в Росію. Більшість ховають на Донбасі. Всього, на думку Васил'євої, на Донбасі загинуло більше п'яти тисяч російських солдатів, але родичів у Росію доставили не більше тисячі "вантажів-200".


За матеріалами: Новини сьогодні
16-12-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1952

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]