Головна » 2012 » Серпень » 15 » Російські "автоматчики" пакують валізи до Ужгорода

Російські "автоматчики" пакують валізи до Ужгорода


Одні з лідерів російської реп-музики вже пакують речі до Ужгорода. Концерт відбудеться 25 серпня в клубі "BABALU".

"Якщо взяти артистів цього музичного напрямку (Баста, Гуф, Каста, і т.д.), то ще жоден з них не був на Закарпатті. Вирішив організувати концерт гурту АК-47, бо про почути їх вже давно мріє почути наживо багато молоді краю" - пояснює причини візиту організатор концерту Едуард Павлович.
Квитки на концерт продаються вже більше місяця. Наразі продано понад три сотні. Багато поціновувачів репу з усіх куточків Закарпаття збираються приїхати на концерт.
"АК-47 дуже популярний гурт. Гастрольний графік насичений, тому розмову про організацію концерту я почав майже за 3 місяці до визначеної дати. В райдері немає нічого особливого. Вони прості і приємні хлопці" - каже організатор.
Всім хто хоче потрапити на концерт радять не тягнути з рішенням, а телефонувати одразу за номером 050 76 8888 9, бо кількість квитків обмежена. І додруковуватись вони не будуть.

Довідка:

«АК-47» - російська гангста-реп група з міста Березовський (Свердловська область).
Заснована в 2004 році, група була названа на честь Автомата Калашникова. Колектив складається з двох хлопців, відомих під псевдонімами «Вітя АК» - Віктор Гостюхін і «Максі АК» - Максим Брилін.
Лауреати премії російських нагород вулиці в номінації «Відкриття року». Є пропагандистами так званого «пацанського репу» в Росії.
Дебютний альбом АК-47, який отримав назву Березовського, був випущений в 2009 році, а в 2010 за ним пішов альбом Мегаполіс.



За матеріалами: Новини сьогодні
15-08-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12095

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]