Головна » 2016 » Лютий » 12 » Російські фури йшли на таран - "тітушки" намагалися прорвати автоблокаду на Закарпатті

Російські фури йшли на таран - "тітушки" намагалися прорвати автоблокаду на Закарпатті

На блокпосту, облаштованому на Закарпатті задля блокування проїзду фур з російськими товарами до Європи, починаються провокації. До активістів, які перекрили рух, прибули місцеві "тітушки", вони намагаються пропустити через блокпост автівки.

Ситуація напружена, на місце виїхав начальник закарпатської поліції, повідомляє "Укрінформ" з посиланням на організаторів блокади.

"Близько обіду до блокпосту приїхали 7 фур, які не захотіли розвертатися. Водії почали комусь телефонувати, за якийсь час до блокпоста під'їхало чорне BMW із закарпатськими номерами. Чоловік вийшов із машини, зібрав російських водіїв у коло, вони щось говорили, потім підтягнулося зо 30 молодиків, представники місцевого криміналітету. Вони пробували залякати наших хлопців, аби ті пропустили фури. Кудись телефонували, казали, що "зараз вони усе порішають із Москалем". Потім ті фури пробували взяти блокпост на таран, та не вдалося", - розповів один із організаторів блокади Тарас Деяк.

Зараз ці 7 машин блокують проїзд на трасі українського транспорту.

На місце, за словами активіста, виїхав начальник закарпатської поліції Сергій Князєв.

Нагадаємо, вчора, 11 лютого, українські націоналісти та військові добровольці Закарпаття оголосили про створення блокпостів при в'їздах в Закарпатську область для протидії і недопущення в Україну торговельного транспорту з російськими номерами реєстрації. Сьогодні, 12 лютого, до протидії і недопущення в Україну торговельного транспорту з російськими номерами реєстрації долучилися Львівська та Волинська області.

Керівник Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль вважає, що Україна має адекватно реагувати на заборони і обмеження для українських громадян і компаній з Росії, а громадські активісти, які блокують в'їзд в область російських вантажних автомобілів, мають право висловлювати таким чином свою позицію.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-02-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1918

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]