Головна » 2014 » Червень » 28 » Російські війська розстрілюють і арештовують російських бойовиків, які намагаються втекти з Донбасу додому

Російські війська розстрілюють і арештовують російських бойовиків, які намагаються втекти з Донбасу додому

Нині російський кордон працює тільки в один бік — бойовики зі зброєю вільно перетинають його, коли йдуть на війну. А назад шлях закрито, пише Євген Шибалов у «Дзеркалі тижня».

«Достеменно відомо, що частина сил батальйону “Восток” після програного українським військовим бою біля КПП “Маринівка” намагалася відступити на територію РФ. Але росіяни замість братніх обіймів бойовиків роззброїли й заарештували. Також є відомості, що під час “перемир’я” один загін із Луганської області був взагалі розстріляний при спробі перейти кордон», – повідомив Шибалов.

«Із часу появи перших “гостей” із РФ впадали в око дві деталі. По-перше, дуже багато їх у себе на батьківщині значилися в розшуку за статтями різного ступеня тяжкості. По-друге, українські прикордонники неодноразово відзначали, що відразу після відведення військ та появи “зелених чоловічків” російська сторона посилила охорону кордону», – йдеться у статті.

«Російські добровольці у складі бойових загонів воюють, очевидно, вже із безвиході. Незалежно від того, які ідеї покликали їх на Донбас, зараз навіть до найбільш фанатичних починає доходити, що назад їх впустять тільки одним видом транспорту — рефрижератором», – відмічає автор.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
28-06-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11215

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]