Головна » 2014 » Травень » 17 » Російський репортер "здав" терористам в Слов'янську німецького колегу

Російський репортер "здав" терористам в Слов'янську німецького колегу

"Через "брехню" про референдум"

Російському журналісту не сподобалося, як німець написав про референдум в Слов'янську і він звернувся до бойовиків, з проханням навести порядок

Про це написав російський журналіст Павло Канигін, після того, як його самого нещодавно відпустили бойовики у Артемівську, інформує "Хвиля".

"Щойно зустрів тезку Пола Ронзхаймера з берлінського "Більд", який, як відомо втікає від ополченців Слов'янська. Полювання на нього оголосили, коли Пол опублікував кілька повідомлень про каруселі на референдумі", - написав він у своєму Facebook.

Журналіст повідомив про те, що зараз із німецьким колегою все добре.

"Він каже, що це Стешин з "Комсомолки" вказав на нього бойовикам ополчення і просив знайти і затримати журналіста", - повідомив Канигін.

28 квітня повідомляли про те, що терористи у Слов'янську акредитують журналістів. Дозвіл на роботу журналістів підписує особисто Стрєлков.

"Ми змушені піти на такі заходи, оскільки багато журналістів дають навмисно брехливу і неперевірену інформацію", - пояснив таке рішення "народний мер" Слов'янська В'ячеслав Пономарьов.

До того є терористи затримують працівників ЗМІ.

Нагадаємо, 15 травня терористи тричі влаштовували обстріл позицій силовиків, які беруть участь в антитерористичній операції в Слов'янську, але щоразу отримували адекватну і потужну відповідь.

Вранці 15 травня в одному з районів Слов’янська снаряд влучив у приватний житловий будинок.

Лідер сепаратистів Слов'янська В'ячеслав Пономарьов заявив, що його люди відбирають в мешканців міста нерухоме майно, щоб ефективно проводити військові операції.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-05-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11121

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]