Головна » 2016 » Травень » 2 » Ротангові меблі - екзотика в домашньому інтер'єрі

Ротангові меблі - екзотика в домашньому інтер'єрі

меблі з ротангу Для любителів нестандартних рішень в дизайні свого житла, може стати знахідкою покупка ротангових меблів. Меблі мають неповторну оригінальність. Вони плетені і тому витончені. Житло, обладнане меблями з ротанга, дихає комфортом і затишком. При всій своїй оманливій зовнішній крихкості, меблі досить міцні. Вони витримують навантаження до 500 кілограм.

Плетені меблі унікальні в своєму виконанні. Вони наближаються по своєму виконанню до твору мистецтва. У виробництві ротангових меблів використовується праця малайзійців, індонезійців і філіппінців. Її виготовлення проводиться в міні-цехах. Європейцями, при створенні аналогічних меблів, застосовуються змішані технології. Вони задіюють ручну працю спільно з застосуванням механізованого устаткування.

Ротанг є особливою пальмою, яка має схожість з ліаною. Вона є основним матеріалом при виготовленні меблів. Властивості матеріалу з ротанга ідеальні. Він екологічно чистий, міцний і еластичний. Йому не страшний вплив води. Здатність матеріалу гнутися, дозволяє надавати створюваним предметів різні хитромудрі форми.

Ротангове стебло має тришарову структуру. Це дозволяє йому мати високу міцність. Вона порівнянна з міцністю металу. Серцевина стебла покрита середнім шаром. Він м'який і пористий і покритий корою. Маючи однорідність по всій товщині, стебло вільне від гілок і сучків, що забезпечує рівність поверхні ротанга.

Всі переваги і особливості ротанга дозволяють застосовувати комбіноване плетіння. Він може бути доповнений матеріалом з бамбука, з дерева і тканини. Можливе доповнення металу і штучних волокон.

Створення ротангових меблів складний процес. На першому етапі створення меблів робиться гнутий каркас. Для його виготовлення використовується товстий ротанг. Потім каркас продовжують обплітають ротангу, який має меншу товщину. Стягування всіх елементів проводиться шкіряними стрічками і штифтами. Всі деталі кріплення маскуються додатковим обплетенням. Для збереження натурального відтінку ротанга, застосовується метод "гарячого фарбування". Потім меблі покривають безбарвним лаком. Він зберігає природний колір.

З допомогою ротанга можна створити будь-які предмети і види меблів, починаючи від крісел, столів, шаф - до декоративних підставок, квіткарок і так далі. Інтер'єр буде виглядати гармонійним і модним, не дивлячись на вид ротангових меблів. Він буде нести гармонійність і спокій, створить атмосферу умиротворення.

Застосовують меблі ротанга в різних інтер'єрах. Відмінні якості ротанга, виражені в його екологічності і міцності, дозволяють його застосування у ванній кімнаті і дитячих приміщеннях. Догляд за меблями з ротанга легкий і простий. Передбачено в комплекті меблів наявність подушок. Вони виконані з натуральних тканинних оббивок.

Купуючи меблі ротанга, можна бути впевненим, що в будинку завжди буде затишок, унікальний дизайн і найвища функціональність.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-05-2016
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1889

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]