Головна » 2016 » Серпень » 15 » Розпочався сезон полювання на пернату дичину на Закарпатті

Розпочався сезон полювання на пернату дичину на Закарпатті

Зокрема, як повідомили в Закарпатському ОУЛМГ, з 6 серпня сезон полювання розпочато на території мисливських угідь Виноградівського району.

Перед початком мисливського сезону районними громадськими організаціями ТМР  «Тиса», «Притисянське», «Лісівник», УТМР та Державним підприємством «Виноградівське лісове господарство» були погоджені в Департаменті екології і природних ресурсів ОДА та Закарпатському ОУЛМГ сезонні пропускні спроможності мисливських угідь, ліміти використання диких тварин та видані відповідні накази «Про порядок проведення полювання в мисливських угіддях в мисливський сезон 2016/2017 років».

Провідним мисливствознавцем ДП «Виноградівський лісгосп» встановлено, що всі вказані мисливські організації (крім ЗТМР «Лісівник») готові розпочати сезон полювання на пернату дичину (качку, лиску, курочку водяну, куликів, дикого голуба і перепілку) з 6 серпня. Мисливський колектив «Лісівник» (с.Шаланки) полювання на пернату дичину та індивідуальне полювання на копитних розпочне з 01 вересня.

Вже 6-7 серпня рейдовою бригадою ДП «Виноградівський лісгосп» були проведені вибіркові перевірки в мисливських угіддях РГО УТМР, «Тиса» і «Прититсянське» щодо дотримання мисливцями вимог законодавства «Про мисливське господарство та полювання», а також Техніки безпеки при поводженні з мисливською зброєю і на полюванні. Мисливцями добровільно надані для перевірки відповідні документи та заповнені контрольні картки.  Рейдовою бригадою порушень на полюванні, а також хворої дичини не виявлено.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
15-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1797

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]