Головна » 2018 » Лютий » 5 » Розроблений за підтримки ЄС Чат-бот Держслужбовець Тарас допоможе чиновникам з е-деклараціями

Розроблений за підтримки ЄС Чат-бот Держслужбовець Тарас допоможе чиновникам з е-деклараціями

  У понеділок, 5 лютого, розпочав свою роботу новий інтерактивний інструмент чат-бот "Держслужбовець Тарас", покликаний спростити процес заповнення електронних декларацій та зменшити кількість помилок в процесі звітування для суб’єктів декларування.

Про це повідомили у громадській організації "Антикорупційний штаб"​.

Чат-бот Держслужбовець Тарас надасть покрокову інструкцію із заповнення е-декларації, надсилатиме нагадування про терміни подачі декларацій, шляхи отримання й уточнення інформації, необхідної для заповнення документу.

Наразі інструмент реалізовано для таких платформ як Facebook messanger https://www.m.me/D.TarasBot/ , Telegram https://t.me/d_tarasbot та незабаром очікується у Viber.

Чат-бот створений на платформі https://pipe.bot/. Проект чат-бот Держслужбовець Тарас реалізується за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС (EUACI) та ГО "Центру демократії та верховенства права".

Як заявила очільниця Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні, чат-бот є сучасним та інноваційним методом у боротьбі з корупцією. Він здатен підвищити довіру населення до державної служби та допоможе державним службовцям вчасно та правильно заповнити декларації.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-02-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1599

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]