Головна » 2016 » Серпень » 30 » Саакашвілі - домовлятися з Путіним – як з крокодилом, щоб він тебе не з'їв

Саакашвілі - домовлятися з Путіним – як з крокодилом, щоб він тебе не з'їв

  Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп в минулому дуже критично висловлювався про президента РФ Володимира Путіна, заявив глава Одеської облдержадміністрації (ОДА) Михайло Саакашвілі в інтерв'ю Forum Daily.

"Трамп також говорив, що збирається укласти угоду з Путіним. Ніхто не може укласти угоду з Путіним. Я знаю Путіна набагато краще, ніж Трамп. Трамп не знає Путіна. Я не раз намагався укласти угоду з Путіним, знайти взаєморозуміння з окремих тем. І можу з упевненістю сказати, що це абсолютно неможливо. Так само, як неможливо домовитися з крокодилом, щоб він тебе не з'їв", – сказав політик.

Саакашвілі засудив заяву Трампа про можливе визнання Криму російським. "Коли ми в минулому з ним спілкувалися, він завжди виступав дуже критично по відношенню до Путіна. Нинішня його заява про те, що він буде говорити з Путіним про визнання Криму – проти всіх принципів республіканців, проти принципів Америки, – мені зовсім не подобається. Я дуже сподіваюся, що він змінить свою позицію з цього питання", – зазначив голова ОДА.

Нагадаємо, вибори президента США відбудуться 8 листопада 2016 року. За даними останніх опитувань, кандидат від Демократичної партії Гілларі Клінтон випереджає Трампа на 7%.

В інтерв'ю ABCNews Трамп зазначив, що буде будувати відносини з Росією інакше, ніж чинний глава США Барак Обама. "Якщо у нас будуть хороші відносини з Росією і вона допоможе нам позбутися від ІДІЛ, відверто кажучи, тут йдеться про величезні гроші і безліч життів. Це буде позитивна річ, а не негативна", – сказав кандидат.

Також він заявив, що жителі Криму більше хочуть бути з Росією, ніж там, де вони були.

Раніше Трамп заявляв, що розгляне питання зняття санкцій з Росії в разі обрання главою держави, а на питання про визнання Криму російською територією відповів: "Подивимося".
   


За матеріалами: Новини сьогодні
30-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1851

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]