Головна » 2013 » Грудень » 23 » Саакашвілі влаштувався на роботу в американську школу

Саакашвілі влаштувався на роботу в американську школу

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі влаштувався на роботу в американську Школу права і дипломатії імені Флетчера, де читатиме лекції про європейську державність. Про це повідомляється на сайті навчального закладу.

Курс лекцій Саакашвілі, які будуть присвячені й іншим сучасним темам, розпочнеться з весняного семестру 2014 навчального року, уточнюється на сайті. Про те, яку винагороду за свою роботу отримає колишній президент Грузії, нічого не говориться.

У повідомленні Школи Саакашвілі називають досвідченим політиком, який прославився тим, що змінив історію своєї країни і спрямував її у бік Заходу.

Раніше, в грудні 2013 року, в інтерв'ю українським ЗМІ Саакашвілі зізнався, що працює в кількох американських університетах над програмою реформування Грузії. Тоді ж він сказав , що у нього є "дуже хороша і серйозна пропозиція" від одного з провідних американських університетів.

Школа права і дипломатії імені Флетчера є частиною Університету Тафтса. Школу засновано в 1933 році. Університет Тафтса в міжнародному рейтингу Times посідає 87-ме місце.

Саакашвілі перебував на посту президента Грузії протягом двох термінів з 2004 по 2013 рік. Він прийшов до влади завдяки Революції троянд, що сталася в 2003 році.




За матеріалами: Новини сьогодні
23-12-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11288

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]