Головна » 2013 » Липень » 10 » Самооцінка має пряму залежність від хороших зубів, - дослідження

Самооцінка має пряму залежність від хороших зубів, - дослідження


Самооцінка має пряму залежність від хороших зубів, - дослідження

Фінансові вкладення в дантиста - стратегічно правильний хід. Як показало дослідження, ідеальна посмішка значно підвищувала якість життя людини за рахунок самооцінки, передає The Telegraph з посиланням на роботу Стоматологічної школи Університету Манчестера.

Якщо у людини були частково поставлені зубні протези, то він не був упевнений в собі на 100%. Це підвищувало ризик помірних форм стресу. Набагато краще себе почували люди зі своїми власними зубами або імплантатами.

Доктор Раджеш Віджаянараянан, керівник Центру імпланталогіі EvoDental, який брав участь у вишукуванні, підкреслює: багатьом людям важко змиритися з втратою зубів. Це відразу ж позначається на якості життя. Раніше фахівці досліджували те, як добровольці сприймають людей з прямими і кривими зубами.

Учасникам дослідження видавали фотографії людей із зубами різної якості. У підсумку, якщо у людини були рівні зуби, то, на думку добровольців, він має на 45% більше шансів отримати роботу. Причому, особистий досвід і кваліфікація не грали ніякої ролі. Також рівні зуби на 58% частіше пов'язувалися з успіхом і багатством.

За матеріалами: Новини сьогодні
10-07-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11250

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]